☎ 06-53179958
☎ 0228-755587

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Zo zijn wij onder andere werkzaam in geheel Nederland.

Onze diensten bestaan uit bouwtechnische en uitvoerende diensten in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in bouwkundig ontwerp en advies voor nieuwbouw-, verbouw- of aanbouwplannen en de realisatie daarvan, bouwkundige vergunningen, grond- en betonwerkzaamheden, lijm- en metselwerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, dakdekkerwerkzaamheden en alle voorkomende afbouwwerkzaamheden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

Werkterrein

Gezien de locaties van onze opdrachten, die we tot nu toe hebben uitgevoerd, bestrijken we een groot werkterrein. Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht zijn de provincies waar onze bedrijfsnaam bij menigeen als bekend en positief in de oren klinkt. Met name op het gebied van verbouw- en aanbouwwerkzaamheden.
Dit is het resultaat van mond-tot-mond reclame. Voor u de garantie dat u met een professioneel en kwalitatief uitstekend bouwbedrijf te maken heeft.